Kontor

Kvarnbergsgatan 2
411 25 Göteborg

info@invinn.seKVIBERG PARK HOTEL & CONFERENCE

Kviberg Park Hotel & Conference erbjuder en unik mötesplats där sport, hälsa, kultur och rekreation står i fokus. Hit kommer företag som vill blanda konferensen med teambuilding-aktiviteter och för privatpersoner som besöker Göteborg. Utöver gym och skidor finns beachvolleyboll och mycket annat i närområdet.

Uppdragsgivare

Uppdraget

Serneke ville göra ett omtag på konceptet för sin anläggning i norr om Göteborg – Kviberg Park Hotel & Conference och bad därför Invinn att ta fram en position och en positionsbeskrivning för platsen som helhet. Restaurangdelen skulle byggas om och i samband med detta behövde även restaurangen konceptualiseras utifrån platsens övergripande identitet. 

Vårt arbete

För Kviberg Park Hotel & Conference skräddarsydde Invinn en arbetsgrupp med bred kompetens från identitetsutveckling för platser, samt insikt och förståelse för branschen. Tillsammans skapade vi samsyn kring nuläget och fokuserade därefter på att identifiera en tydlig position och målbild framåt för platsen. Positionen “Basecamp” togs fram, en samlingsplats där man laddar med ny energi runt lägerelden som metafor. Sport-temat satte även sin prägel för konceptet till den nya italiensk/amerikanska restaurangen, vars interiör utformades med inspiration från idrottsvärlden i retrostil. Under ombyggnationen av restaurangen behövde man även hjälp att ta fram ombyggnadskommunikation i och utanför restaurangen. 

Resultatet

Invinn levererade en rekommenderad position för platsen inklusive positioneringsbeskrivning. Leveransen innehöll även visualisering av målbilden, ett illustrationsmanéer för interiör och kommunikation, enheter för ombyggnationskommunikation, samt guider för erbjudande, miljö, beteende och kommunikation för både restaurang, hotell och konferensdel.

Före

Efter