Join us

Make it happen with us

Vi erbjuder våra kunder expertkompetens för att stärka fysiska platser med upplevelser som nyttjar digitala möjligheter och skapar interaktion, inspiration och innovation.

Vi är med och driver förändringen av en bransch och testar nya saker. Vi vill att våra medarbetare vågar göra detsamma. 

Digitaliseringen av fastighetsbranschen har hittills fokuserat på effektiviseringar och kostnadsbesparingar. För att skapa lönsamma, hållbara och attraktiva platser för människor krävs mer än så. Vi nyttjar digitala möjligheter för att få platser att leverera upplevelser som förändrar hela spelplanen. 

För oss är roller inte fasta i oändlighet. Vi vill inspirera och möjliggöra så att våra medarbetare kan ta en oväntad och rolig väg genom karriären. När du väl är inne, vet du inte var det slutar. Just nu söker vi fantastiska människor som vill börja hos oss som:

Concept Developer

Du vet hur man skapar en bra helhetsupplevelse genom att utveckla koncept och titta på hela kundresan och alla möten med kunden, i både den digitala och fysiska världen. Du har förståelse för både affär, strategi och teknik. Du har förmågan att se allt i ett bredare perspektiv och har förståelse för hela processen, från insikter och strategi till färdig lösning.

Här kommer du att få leda workshops, genomföra insiktsarbete kring kund och ta fram kundresor och koncept, ofta visualiserade i form av skisser. Som person har du ett starkt driv och passion för att få saker att hända. Är det du?

Sök jobbet direkt på Linkedin senast 15 februari.

Business Producer

Du brinner för att skapa affärer. Dina främsta arbetsuppgifter är att bygga långsiktiga relationer, generera försäljning och identifiera nya affärsmöjligheter, ofta digitala, som löser våra kunders utmaningar.

Du ska kunna utveckla en liten affär till en stor och vi tror att du tidigare har jobbat inom försäljning och har erfarenhet av affärsutveckling. Känner du igen dig?

Skicka CV till info@invinn.se senast 15 februari.

Digital Designer

Du förstår, känner igen och kan skapa stark och användarvänlig digital design. Du samlar referenser för att snabbt kunna illustrera din poäng och är duktig på att formulera vad som är bra och inte, samt förstå kundens behov.

Du har erfarenhet av relevanta verktyg, älskar att ta fram design för olika typer av digitala plattformar och har koll på trender. Du har förmågan att på egen hand arbeta med projekt mot kunder inom all form av digital design. Som person är du självgående, orädd och ambitiös, men också redo att hjälpa till där det behövs. Är det du?

Ansökan stängd

Content Producer

Du är bäst på att ta fram innehåll till alla typer av digitala plattformar. Du behärskar de flesta programmen i Adobe Creative Suite och skriver så det berör och driver trafik. Om innehållet ska vara rörligt tycker du bara att det är en ännu roligare dag på jobbet.

Vi ser det som ett plus om du har erfarenhet av webbanalys. Som person är du självgående, orädd och ambitiös, men också redo att hjälpa till där det behövs. Är det dig vi pratar till?

Ansökan stängd

Vi har vår bas i Göteborg, på kontoret med stans bästa terrass, men ses lika ofta digitalt – speciellt en tid framöver. Var du sover spelar mindre roll – Hisingen, Stockholm eller Shanghai, men bäst är om vi kan träffas utan att påverka miljön för mycket i onödan.

Är du frilansare och känner att det är rätt sätt för dig, hör av dig ändå. Kanske har du också någon du teamar upp med extra bra? Låt oss veta på info@invinn.se.