Sprints.

Är du sugen på att utveckla innehållet, kommunikationen, miljön eller upplevelsen av din plats – fysiskt eller digitalt – men är inte helt säker på var du ska börja?

Våra sprintar sträcker sig från ett par dagar till några veckor och hjälper dig att komma igång, få insikter och idéer samt se snabba resultat. Gemensamt för våra sprintar är att ett litet team tar en utmaning till koncept på kort tid, oavsett om det handlar om en vision, en analys eller en strategi.

Future Office

Vilken roll kommer kontoret egentligen att spela i framtiden? Vi tar fram ett koncept för er arbetsplats och en actionplan som får det att hända.

Tid: 1 veckA
Leverans: KONCEPTIDÉ OCH ACTIONPLAN
PRIS: 100 000 SEK

Digital Placemaking

Vill du skapa en plats fylld med liv, handelskraft och stark identitet? Du kan inte längre utveckla en fysisk plats utan att tänka på den digitala. 

Tid: 1 VECKA
Leverans: PROTOTYP FÖR PRODUKT ELLER TJÄNST
PRIS: 100 000 SEK

Think Beyond Shopping

Har du anpassat din affär inför framtiden? Vi översätter dina kunders behov och önskningar till relevanta, attraktiva och givande lösningar.

Tid: 1 vecka
Leverans: KONCEPT
PRIS: 100 000 SEK

Brand Bible

Styr hur din målgrupp uppfattar ditt varumärke med en genomtänkt logotyp och grafisk profil.

Tid: 3 veckor
Leverans: GRAFISK MANUAL OCH LOGOTYP
PRIS: 150 000 SEK

Social Stories

Bygg starkare digitala varumärken, vårda relationer med dina målgrupper och skapa innehåll som engagerar och tar er mot målen.

Tid: 2 veckor
Leverans: Ramverk, storylines, FÖRSLAG PÅ INLÄGG och  “look & feel”
PRIS: 100 000 SEK

UX/UI Check

En bättre och mer genomtänkt design på hemsidan eller appen kan stärka både ditt varumärke och förbättra din affär.

Tid: 1 vecka
Leverans: Koncept för design, RAPPORT OCH genomgång av förslag till åtgärder
PRIS: 50 000 SEK

Pain Points to Ideas

En heldagsworkshop där vi på ett strukturerat och kreativt sätt tar fram innovativa idéer utifrån frågeställningar som er verksamhet tacklas med.

Tid: 1+1 DAG
Leverans: 3 KONKRETA IDÉER
PRIS: 100 000 SEK

Economic Health Check

En analys som hjälper er att veta vilken typ av verksamhet ni ska ta in till era lokaler. Genom att se över hur mycket pengar er plats läcker p.g.a. utbudsbrist får ni en god inblick över vad som saknas och vad som har bäst effekt.

Tid: 2 VECKOR
LEVERANS: EKONOMISK ANALYS
PRIS: 200 000 SEK

Create An Event

Konst, musik eller dans? Vi hjälper er att ta fram koncept för rätt kulturevenemang som väcker er plats till liv och skapar en oförglömlig upplevelse.

TID: 1 VECKA
LEVERANS: KONCEPT OCH ACTIONPLAN
PRIS: 50 000 SEK

Vill du förbättra din affär tillsammans med oss? Kontakta oss gärna för att veta mer om våra olika sprintar och vad vi kan göra för dig.